Verzekering Direkt is opgericht om je op eenvoudige wijze te helpen vergelijkingen te kunnen maken bij ongeveer 50 verzekeraars op prijs en kwaliteit.

Wij werken in de vergelijkingsprogramma’s samen met Voogd & Voogd Assuradeuren. Dit volmachtbedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar!

Via onze overzichtelijke site bieden wij onafhankelijk een groot scala aan schadeverzekeringsproducten aan die aansluiten op je eisen en wensen. Je kunt onze aangeboden verzekeringen eenvoudig vergelijken op de beste voorwaarden en tegen de scherpste premies. Verder kun je de verzekering ook direct afsluiten. Zo halen we het beste voor je naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen je met het afsluiten van een verzekering. Zo maken wij verzekeren gemakkelijk en goedkoper. Door de uitgebreide uitleg op onze site kunt je zelf, op basis van execution only (zelfwerkzaamheid) de verzekering zelfstandig regelen. Uiteraard met een uitstekende hulp van onze klantenservice voor alle vragen en bij het begeleiden van een eventuele schade. Wij begroeten je graag als nieuwe klant bij Verzekering Direkt!

Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij een aantal vragen. Op basis van je antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Je kunt hierna bijna altijd het door jouw gekozen product via onze website afsluiten. Verder kun je de belangrijkste dekkingen en polisvoorwaarden in het rekenprogramma direct bekijken en zelfs 3 maatschappijen met elkaar vergelijken door een vinkje te plaatsen achter de getoonde maatschappijen.

.

Hoe vergelijk je een verzekering ?

Om je verzekering te kiezen, selecteert je de gewenste verzekering door te klikken op het plaatje op de hoofdpagina. Onderaan de pagina vind je al onze verzekeringen. Je krijgt via de menubalk informatie over het product en steeds kun je de vergelijking  direct starten via “bereken uw premie”. De producten worden vervolgens in volgorde getoond, waarbij de goedkoopste verzekeraar bovenaan staat. De kwaliteit van de verzekering wordt getoond door “sterretjes”. Wanneer je hierop klikt, krijgt je informatie over de dekking.

Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook de kwaliteit van een verzekering telt mee. Als je de uitgebreide dekkingsvoorwaarden c.q. polisvoorwaarden wilt inzien, dan kunt je dit doen door te klikken op de informatie naast het product.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van verzekeringen ?

Op www.verzekeringdirekt.nl kan je gratis verzekeringen vergelijken. Verzekeringdirekt.nl ontvangt pas provisie of een éénmalige vergoeding van een aanbieder als je via ons een product afsluit. Deze vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder. Deze kosten zitten al verwerkt in de premie die je ziet.

Als Verzekering Direkt maken wij kosten om je te kunnen laten kiezen voor de juiste en goedkoopste verzekering. Wij onderhandelen over premies en hebben specialisten in dienst die je voorzien van advies, vragen beantwoorden, je dossier bijhouden en in veel gevallen je schade bewaken en afhandelen.

AFM en Kamer van Koophandel

Verzekering Direkt is een handelsnaam van De Jong Financiële Diensten en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Emmen onder het nummer 54342910. Verzekering Direkt staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ons vergunningsnummer is 12040685 Meer informatie kunt je terug vinden in onze Dienstenwijzer.


Hoe actueel is de informatie bij Verzekeringdirekt.nl ?

Productvoorwaarden veranderen regelmatig. Daarom kunt je alleen een betrouwbare vergelijking maken op basis van actuele gegevens.

De productinformatie die op www.verzekeringdirekt.nl wordt getoond wordt over het algemeen dagelijks, of zo vaak als nodig is, geactualiseerd.


Hoe zit het met de vakbekwaamheid van medewerkers van Verzekeringdirekt.nl ?

Bij Verzekeringdirekt.nl werken alleen mensen die je goed kunnen en willen adviseren over een verzekering. Alle medewerkers bezitten de benodigde diploma’s voor het advies dat zij geven, volgen permanente educatie of werken onder toezicht van een gediplomeerde leidinggevende. Hierdoor kun je met een gerust hart al uw vragen stellen.


Wat verwacht Verzekering Direkt van u als klant ?

Wij proberen je als klant zo goed mogelijk te helpen en altijd voor je klaar te staan. Maar dit kan alleen als wij jouw medewerking krijgen. Daarom verwachten wij het volgende van je:

  • Ons de juiste gegevens verstrekt. Dit is ook in je eigen belang. Wanneer achteraf blijkt dat wij onjuiste of onvolledige informatie hebben, dan kan een verzekeraar besluiten de verzekering te weigeren of bij een eventuele schade deze niet (geheel) te vergoeden.
  • Wijzigingen in je persoonlijke situatie dien je zo snel mogelijk aan ons door te geven, zoals bijvoorbeeld een adreswijziging, verkoop van uw auto of een verbouwing. Zo kunnen wij je tijdig informeren over de afhandeling, een benodigde aanpassing, schade-uitkering of poliswijziging(en).
  • Ons een geldig e-mailadres en/of telefoonnummer verstrekt zodat we je op de hoogte kunnen houden van belangrijke zaken rondom jouw verzekering en met je kunnen communiceren.
  • Jij de gegevens van door jouw ontvangen stukken controleert en bij eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden dit zo snel mogelijk aan ons doorgeeft.


Privacystatement

Wij hebben voor het maken van een vergelijking op onze website persoonlijke gegevens van je nodig, welke moeten worden ingevuld om te kunnen vergelijken, een offerte aan te vragen of de verzekering direct af te sluiten. Wij begrijpen dat je daar als bezoeker of klant moeite mee kan hebben. Deze gegevens hebben wij enkel nodig voor jouw berekening en het vastleggen van je gegevens in ons administratieprogramma wanneer je een verzekering afsluit. Deze gegevens zullen door ons nooit aan derden worden verstrekt, anders dan ter uitvoering van onze dienstverlening. Meer kunt je hierover lezen in ons privacystatement

Wij heten je van harte welkom als trouwe klant van Verzekering Direkt

Jouw verzekering regel je goedkoop en snel via www.verzekeringdirekt.nl